OVER ONS: STOF VOOR DESIGN

Voor een mooi, duurzaam en circulair retro / vintage /design interieur!  

duurzaam circulair interieur

Restant design meubelstoffen met ca. 50% korting!


In he
t kader van een mooie, duurzame en circulaire economie biedt Stof voor Design – Restant Design Meubelstoffen te Amersfoort ongebruikte restant design merkmeubelstoffen aan van toonaangevende merken (zoals Kvadrat, Kvadrat Febrik, De Ploeg, Gabriel, Gudbrandsdalens en Maharam), met een korting vanaf ca. 50% ten opzichte van de reguliere winkelprijs. Mogelijk is het hierdoor interessant om jouw geliefde retro / vintage / design meubel van een nieuwe stoffering te voorzien? Bovendien zijn alle restant stoffen in voorraad, dus een korte levertijd en ook kun je de stoffen komen bekijken en bewonderen!

 

Afmetingen:

De afmetingen van de stoffen variëren (vanaf ca. 1 meter tot en met 20 meter). Verkoop per strekkende meter danwel per coupon. Vele materialen en kleuren zijn beschikbaar.

 

Voor jouw retro / vintage / design meubel:


​Vrijwel alle door Stof voor Design – Restant Design Meubelstoffen aangeboden stoffen worden door verschillende gerenommeerde interieurmerken toegepast als designbekleding voor het stofferen van retro / vintage / design meubels (zoals fauteuils / stoelen, banken / poefs). Cliënten zijn veelal (leerling) meubelstoffeerders, particulieren en design/vintage interieurzaken. Inmiddels zijn er onder andere vele Martin Visser banken gestoffeerd met design merkmeubelstoffen van Stof voor Design!

 

​​Op zoek naar een specifieke stof/kleur restant meubelstof?

Indien je op zoek bent naar een specifieke stof/kleur, neem dan contact op.
Nog niet alle restant design meubelstoffen staan vermeld in de webshop. Deze wordt steeds aangevuld.

Stof voor Design levert de merken:

Kvadrat, Kvadrat Febrik, Kvadrat Sahco, Maharam, Gudbrandsdalens, De Ploeg, Gabriel, Danish Art Weaving en vele andere design merken!

Naast de restant meubelstoffen biedt Stof voor Design ook restant luxe vitrage- en gordijnstoffen van het Scandinavische design merk Kvadrat aan. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen.

Zie tevens onze advertenties op marktplaats.nl

Stof voor Design is uitsluitend op afspraak geopend

Wil je de stoffen komen bekijken? Maak dan een afspraak!
Kom je voor een specifieke stof? Laat het s.v.p. vooraf weten!

Met veel plezier help ik je bij de keuze van een stof!


Gees Welmers, eigenaresse Stof voor Design - Restant Design Meubelstoffen te Amersfoort

Over mijzelf:

Ik heb altijd een passie gehad voor design, interieur en architectuur. Mijn eerste functie was dan ook bij een architectenbureau. Na diverse functies te hebben vervuld, gaf ik verder gehoor aan mijn passie en volgde een interieuropleiding. Mijn focus lag hierbij op de toepassing van mooie materialen. Na afronding van deze opleiding ben ik gestart met de verkoop van restant luxe meubelstoffen en gordijnstoffen. ​De stoffen zijn nieuw, te koop na afronding van projecten. Voor een mooi, duurzaam en circulair retro / vintage / design interieur!     duurzaam circulair interieur

Gees Welmers-Dikkeboom,
eigenaresse van Stof voor Design – Restant Design Meubelstoffen

“The details are not the details.
They make the design.”

~ Charles Eames