OVER ONS

Voor een mooi, duurzaam en circulair interieur

duurzaam circulair interieur

In het kader van een mooie, duurzame en circulaire economie biedt Stof voor Design – Restant Design Meubelstoffen te Amersfoort ongebruikte restant design merkmeubelstoffen aan van toonaangevende merken (zoals Kvadrat, Kvadrat Febrik, De Ploeg, Gabriel en Gudbrandsdalens), met een korting vanaf ca. 50% ten opzichte van de reguliere winkelprijs. Mogelijk is het hierdoor interessant om jouw geliefde retro / vintage / design meubel van een nieuwe stoffering te voorzien? Bovendien zijn alle restant stoffen in voorraad, dus een korte levertijd en ook kun je de stoffen komen bekijken en bewonderen!

 

Afmetingen:
De afmetingen van de stoffen variëren (vanaf ca. 1 meter tot en met 25 meter). Verkoop per strekkende meter danwel per coupon. Vele materialen en kleuren zijn beschikbaar.

 

Voor jouw retro / vintage / design meubel:
​Vrijwel alle door Stof voor Design – Restant Design Meubelstoffen aangeboden stoffen worden door verschillende gerenommeerde interieurmerken toegepast als designbekleding voor het stofferen van retro / vintage / design meubels (zoals fauteuils / stoelen, banken / poefs). Cliënten zijn veelal (leerling) meubelstoffeerders, particulieren en design/vintage interieurzaken. Inmiddels zijn er onder andere vele Martin Visser banken gestoffeerd met design merkmeubelstoffen van Stof voor Design!

 

​​Op zoek naar een specifieke stof/kleur?
Indien je op zoek bent naar een specifieke stof/kleur, neem dan contact op.
Nog niet alle restant design meubelstoffen staan vermeld in de webshop. Deze wordt steeds aangevuld.

 

Wil je de stoffen komen bekijken? Maak dan een afspraak!
Kom je voor een specifieke stof? Laat het s.v.p. vooraf weten!

 

Merken:
Kvadrat, Kvadrat Febrik, Kvadrat Sahco, Maharam, Gudbrandsdalens, De Ploeg, Gabriel, Danish Art Weaving en vele andere design merken!

Naast de restant meubelstoffen biedt Stof voor Design ook restant luxe vitrage- en gordijnstoffen van het Scandinavische design merk Kvadrat aan. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen.

Zie tevens onze advertenties op marktplaats.nl

 

Met veel plezier help ik je bij de keuze van een stof!


Gees Welmers, eigenaresse Stof voor Design - Restant Design Meubelstoffen te Amersfoort

Ik heb altijd een passie gehad voor design, interieur en architectuur. Mijn eerste functie was dan ook bij een architectenbureau. Na diverse functies te hebben vervuld, gaf ik verder gehoor aan mijn passie en volgde een interieuropleiding. Mijn focus lag hierbij op de toepassing van mooie materialen. Na afronding van deze opleiding ben ik gestart met de verkoop van restant luxe meubel- en gordijnstoffen. ​De stoffen zijn nieuw, te koop na afronding van projecten. Voor een mooi, duurzaam en circulair interieur!     duurzaam circulair interieur

Gees Welmers-Dikkeboom,
eigenaresse van Stof voor Design – Restant Design Meubelstoffen   

 
 

“The details are not the details.
They make the design.”

~ Charles Eames